Doe mee aan het Salarisonderzoek 2021!

salarisonderzoek

Recruitmentspecialist 2B Connected organiseert opnieuw een grootschalig salarisonderzoek naar de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder makelaars en vastgoedprofessionals die in loondienst werken.

Om een beter beeld te krijgen van de salarisverhoudingen binnen het vastgoed en de makelaardij, vraagt 2B Connected makelaars een vragenlijst in te vullen. Het onderzoek kan pas een representatief beeld geven als tenminste 330 makelaars meedoen.

Lees ook: De verdiensten in de makelaardij: het salarisonderzoek van 2020

Ruim helft respondenten kreeg bonus

Vorig jaar vulden 355 makelaars de vragenlijst in. Toen was het gemiddelde brutosalaris is € 3.391,62, op basis van 40 uur per week. Dat was een flinke toename vergeleken met twee jaar geleden. Iets meer dan de helft van de respondenten (51,5%) kreeg toen tevens een bonus, gemiddeld € 6.220,97. Het hele salarisonderzoek is verschenen in het digitale magazine Vastgoed Actueel.

De enquête is anoniem en de antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Deelnemen is nog steeds mogelijk. 2B Connected verloot onder de deelnemers een aantal Sodastreams en Dopper-waterflessen. De belangrijkste resultaten van de enquête worden dit najaar gepubliceerd.

Doet u ook mee? Vul de vragenlijst in

 

 

 

 

 

 

 

  Bron: https://www.vastgoedactueel.nl/doe-mee-aan-het-salarisonderzoek-2021-2/