App biedt makelaar extra mogelijkheden bij woningverkoop

app Hometales

Een nieuwe app brengt woningzoekers en -aanbieders met elkaar in contact op een platform, maar ook makelaars kunnen er hun voordeel mee doen.

De app HomeTales is ontwikkeld om een oplossing te bieden voor de krapte op de woningmarkt, zo geven de initiatiefnemers aan. Woningzoekers kunnen er rechtstreeks in contact komen met aanbieders van woningen, die (nog) geen stap naar een makelaar hebben gezet. Ook kunnen zij woningen ruilen.

Maar ook makelaars hebben baat bij het gebruik van de app, aldus HomeTales. Ze kunnen via het platform in contact komen met particulieren die ze normaal niet snel tegenkomen. Ze kunnen samenwerken met particulieren en professionals om een woning nog sneller te verkopen tegen een hoger bedrag. Andere professionals die op zoek zijn naar een makelaar kunnen dit op het platform kenbaar maken.

Een pluspunt voor makelaars is besparing van kosten op de woningportfolio. De kosten zijn eenmalig €5 tot €20 per gepubliceerd woningprofiel. Ook is het mogelijk om woningen die in de stille verkoop staan te publiceren, en verhuurobjecten en andere woningen op het platform te plaatsen.

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/app-biedt-makelaar-extra-mogelijkheden-bij-woningverkoop/