Wacht niet te lang met het regelen van je permanente educatie voor dit jaar

permanente educatie

31 december 2021 komt steeds dichterbij, dus wordt het nu écht tijd om die PE-punten te halen. Wil jij in 2021 ook slimmer je permanente educatie behalen voor NRVT, VastgoedCert of RICS? En hiermee meteen voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen? Een REBS-opleiding is precies wat jij zoekt met de beste experts, de laatste ontwikkelingen en best practices.

Parnercontent van REBS opleidingen

Volg je opleiding online of klassikaal

Bij REBS kun je vanaf september naast online ook weer klassikaal jouw opleiding volgen op verschillende locaties.

Kies voor flexibiliteit

Zelfs na jouw inschrijving kun je tot 5 werkdagen voor de start van de opleiding bepalen of je de opleiding klassikaal of online wilt volgen. Kies je voor REBS, dan kies je voor flexibiliteit.

Ben jij een liefhebber van events?

Loop je graag voorop? En wil je leren van de grootste gedachteleiders? Kies dan voor een Alles-in-1-Pakket met korting voor de online events: Makelmania (11 november) of TaxatieSummit (30 september). Hier wissel je ideeën uit, verkrijg je innovatieve inzichten, én verdien je direct PE-punten voor NRVT, VastgoedCert en RICS.

Waarom bij REBS?

  • Volg je opleiding klassikaal of online
  • Leer van de beste experts in de business
  • Loop voorop in de nieuwste ontwikkelingen en best practices
  • Wijzig flexibel je deelname
  • Betaal in termijnen
  • Verzeker je van de REBS-Service: 8,2 (8787 beoordelingen)

Vind jouw opleiding

Alle REBS-opleidingen vind je hier. Liever ontzorgd worden? Vraag hier online de REBS Permanente Educatieservice aan. Hierna hoef je niet meer te denken aan de nieuwste educatieregels, de slimste leerroutes, en ook niet te kiezen. Nou ja, of je de opleiding online of klassikaal wilt volgen en wanneer. Makkelijker kan niet.

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/wacht-niet-te-lang-met-het-regelen-van-je-permanente-educatie-voor-dit-jaar/