Nationale Makelaar Awards: doe mee vóór 10 september

Wil jij je meten met de beste makelaars van Nederland? Aan klanten laten zien dat je een koploper bent? Of dat je gaat voor de beste klantrelatie? Doe dan voor 10 september gratis mee met de Nationale Makelaar Awards. De Nationale Makelaar Awards heeft awards in 5 categorieën. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury.

Wie zijn de juryleden?

De juryleden zijn: Marco Aarnink (CEO Print.com), Quintin Schevernels (CEO, Funda), Fonger Ypma (CEO Brainbay), Onno Dwars (Directeur Ballast Nedam Development), Gerard de Gier (CEO Effytool), Elsie Schoorel (Hoofdredacteur Vastgoed Actueel).

5 categorieën

De Nationale Makelaar Awards heeft awards in 5 categorieën. Je kunt gratis meedoen met één of meerdere categorieën. Dit zijn de categorieën:

  1. Beste Marketing
  2. Beste Innovatie
  3. Beste Service
  4. Beste Start-up
  5. Beste Grown-up

 Klik hier voor meer info over de categorieën.

Wat zijn de beoordelingscriteria?

Je vind hier meer info over de beoordelingscriteria voor elke categorie.

Wat kun je winnen?

Nog niet overtuigd? Naast een mooie award is de Nationale Makelaars Award toolkit nog een reden om mee te doen. De toolkit bestaat uit een publiciteitscampagne voor klanten en relaties, een interview in magazine Vastgoed Actueel én een REBS-opleidingscheque voor het trainen van jouw team.

Tot wanneer kun je inschrijven?

Dit kan tot en met 10 september 2021. Hierna sluit de inschrijving.

 

 

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/makelaar-awards-doe-mee/