Alles over futureproof taxeren

TaxatieSummit

TaxatieSummit is het grootste online event voor futureproof taxaties in commercieel vastgoed. Op 30 september komen hiervoor alle belangrijke taxateurs en spelers weer online samen.

Partnercontent van TaxatieSummit

Nieuwe economische tijden, nieuwe technologieën en nieuwe klantbehoeftes vragen
om een verfrissende manier van taxeren in commercieel vastgoed. Hoe kijken beleggers, ontwikkelaars, accountants en banken naar de toekomst van taxaties? Wat zijn de ontwikkelingen? Hoe waardeer je tijdelijke woonunits? Wat zijn de best practices bij functievrij taxeren? Hoe ver zijn we nu met digitalisering en automated valuation models? Dat en méér hoor je op de TaxatieSummit op 30 september 2021.

TaxatieSummit

 

Zeven redenen waarom je dit event niet mag missen:

1. WORD FUTUREPROOF

Doe mee met de TaxatieSummit en word futureproof. Hier wissel je ideeën uit, maak je nieuwe waardevolle connecties, verkrijg je innovatieve inzichten voor futureproof taxaties én verdien je 8 PE-punten voor NRVT, VastgoedCert en RICS.

2. KIES JOUW WORKSHOPS

Kies de workshops die passen bij jouw ambities en maak kennis met nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en nieuwe mensen.

3. WERK SAMEN

Werk samen met alle belangrijke spelers aan een nieuwe manier van futureproof taxeren. Dit kun je niet alleen. Daarom is er de TaxatieSummit (eerste editie in 2020 met 400+ deelnemers).

4. LOOP VOOROP

Ontmoet en leer van meer dan 20 (inter)nationale leading minds op het gebied van taxaties. Premium content gegarandeerd.

5. VOLG WAT JOU INTERESSEERT

Volg online het programma dat jou interesseert én geniet van een eventervaring. Efficiënter kan niet.

6. WIN-WIN

Volg online de TaxatieSummit en je draagt bij aan een duurzamere wereld. Zo heb je geen reistijd, geen vervuiling en geen voedselverspilling meer.

7. MEET JE MET DE BESTE

De Nationale Taxatie Battle is dé uitgelezen kans om je te meten met de beste taxateurs van Nederland.

Bestel nu je tickets en bekijk het volledige programma.

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/alles-over-futureproof-taxeren/