Makelaarsassist, uw persoonlijke assistent-makelaar

assistent-makelaar

Komt u handen tekort op kantoor? Wilt u hulp bij backoffice-taken van een ervaren partij? Zoekt u een flexibele binnendienst voor het kantoor? Maar wilt u bovenal tijd en geld besparen? Doe het met Makelaarsassist, uw eigen assistent-makelaar.

Partnercontent van Makelaarsassist

Makelaarsassist biedt support aan makelaars in de vorm van professionele ondersteuning van backofficewerkzaamheden. Van telefoonbeantwoording tot agendabeheer, van woningen Funda klaar maken tot koopovereenkomsten opstellen. Zelfs socialmediabeheer en bijzondere contentcreatie behoren tot de mogelijkheden.

Geld én tijd besparen

Door samen te werken met Makelaarsassist bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. Kostbare tijd die u weer kunt gebruiken voor het echte makelen. Wij zeggen: “het juiste talent op de juiste plaats.” U bent goed in verkopen en wij in het ondersteunen van uw kantoor. Werk uitbesteden is nog nooit zo voordelig geweest.

U haalt de woning binnen voor verkoop en wij gaan voor u aan de slag. Uit naam van uw makelaarskantoor worden door ons de formulieren, benodigde stukken en gegevens opgevraagd, verzameld en gedigitaliseerd. De opdrachten naar onder andere de fotograaf, tekenaars en tekstschrijvers worden uitgezet. Allemaal professionals die stuk voor stuk doen waar zij goed in zijn.

Bespaar tijd en geld met Makelaarsassist, uw eigen assistent-makelaar.

Meer informatie? Ga naar onze website en bereken direct wat u kunt besparen met Makelaarsassist. Interesse in meer flexibiliteit tegen lagere kosten? Neem dan contact op via 085-004 54 63 of info@makelaarsassist.nl. Wij plannen graag een vrijblijvend gesprek met u in.

 

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/makelaarsassist-uw-persoonlijke-assistent-makelaar/