Truus de Smit nieuwe voorzitter Vastgoedpro

truus de smit

Truus de Smit is gekozen tot nieuwe bestuursvoorzitter van Vastgoedpro. De Smit is eigenaar van Makelaardij Luckerhof en is zelf ook makelaar. 

Truus de Smit is tijdens de algemene ledenvergadering van Vastgoedpro op 14 juni gekozen als opvolger van Shirley Kneepkens.

De Smit heeft meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij en is eigenaar van een makelaarskantoor waar uitsluitend vrouwen werken. Als eigenaar haalt zij het beste in haar teamleden naar boven, aldus Vastgoedpro. Doordat iedereen doet waar zij goed in is, ontstaat er een geoliede machine.

Vereniging verder uitbouwen

De ervaringen die zij in haar eigen makelaarskantoor heeft opgedaan, neemt zij mee naar Vastgoedpro. Als voorzitter wil zij iedereen zo goed mogelijk ondersteunen bij de branchevereniging en mensen in hun kracht zetten. Speciale focus ligt op het versterken van de ledenbinding.

“Ik kijk er erg naar uit mijn rol op te pakken binnen Vastgoedpro en de vereniging verder uit te bouwen, samen met het bureau, de directeur en de bestuursleden”, aldus de nieuwe bestuursvoorzitter.

Afscheid

Tijdens de algemene ledenvergadering is ook afscheid genomen van Shirley Kneepkens als bestuursvoorzitter. Kneepkens was zeven jaar bestuurslid en was voorzitter van Vastgoedpro sinds oktober 2020. Zij mocht statutair niet meer herkozen worden.

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/truus-de-smit-nieuwe-voorzitter-vastgoedpro/