Doe voor 22 augustus mee met de Nationale Makelaar Awards 2022

Doe voor 22 augustus mee met de Nationale Makelaar Awards 2022

De Nationale Makelaar Awards, georganiseerd door Real Estate Business School (REBS), zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Doel is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij. De Nationale Makelaar Awards heeft in 2022 awards in 6 categorieën en deelname is volledig kosteloos.


In 2021 werden de Nationale Makelaar Awards voor de eerste keer georganiseerd met als winnaars: Van Herk Makelaardij, House.nl, vb&t Makelaars, Het Huisdossier en Iets Anders Makelaars. De winnaars kregen veel free publicity in de media, zoals De Ondernemer, het AD, het FD, BNR Nieuwsradio en Vastgoed Actueel.

Doe ook mee voor 22 augustus

De Nationale Makelaar Awards vormen dé uitgelezen kans voor makelaars om zich te meten met de besten van Nederland. De Nationale Makelaar Awards zijn ook een USP waarom klanten voor jou moeten kiezen. Doe kosteloos mee met één of meerdere categorieën. Elke categorie krijgt slechts één winnaar.

Dit zijn de 6 categorieën:
1. Beste Website
2. Beste Social
3. Beste Marketing
4. Beste Innovatie
5. Beste Start-up
6. Beste Grown-up

Lees hier meer informatie over de categorieën.

Win-win

Naast een mooie award is de Nationale Makelaars Award toolkit nóg een goede reden om mee te doen. Bekijk hier de toolkit voor de winnaars en genomineerden.

Hoe kun je deelnemen?

Dit kan t/m 22 augustus. Hierna sluit de inschrijving. De feestelijke uitreiking is op 22 september. Schrijf je hier direct in voor één of meerdere categorieën.

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/doe-voor-22-augustus-mee-met-de-nationale-makelaar-awards-2022/