Nationale Makelaar Awards 2022: dit zijn de genomineerden

Nationale Makelaar Awards 2021

Het Afas Theater staat op donderdag 22 september in het teken van de Nationale Makelaar Awards. Wie gaan er naar huis met de Oscars van de makelaardij? Een dertienkoppige onafhankelijke jury heeft de genomineerden voor de zes categorieën van de Nationale Makelaar Awards 2022 bekendgemaakt.

De inzendingen bieden een mooie diversiteit aan cases die een goed beeld geven van de huidige status van de makelaardij in Nederland. De jury – met toonaangevende professionals van binnen en buiten de makelaardij – heeft door een goede discussie de beste voorbeelden geselecteerd. Benieuwd wie de winnaars worden en wat de jury vindt? Kom naar de feestelijke uitreiking op 22 september.

Dit zijn de 3 genomineerden voor elke categorie op alfabetische volgorde:

‍Beste Grown-up

 1. Krieger & Witte Makelaars
 2. Van Herk Makelaardij
 3. Vivantus

‍Beste Start-up

 1. GavoorA
 2. House.nl
 3. Jelle Ooteman Makelaars 

Beste Marketing

 1. Buurman Makelaardij
 2. Drieklomp Makelaars en Rentmeesters
 3. Van Herk Makelaardij 

Beste Innovatie

 1. House.nl
 2. Van Sonsbeeck Makelaars
 3. Vivantus 

Beste Website

 1. Beumer
 2. Jelle Ooteman Makelaars
 3. KIJCK Makelaars

Beste Social

 1. Buurman Makelaardij
 2. EXTRA makelaars
 3. Rijndelta Makelaars 

Laat je inspireren op de uitreiking

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking op 22 september in het Afas Theater. Het thema is: Van Hollandse Makel(aard)ij. De uitreiking is voor de genomineerden tot iedereen die wil weten wat de laatste ontwikkelingen zijn in de makelaardij.

Wat je kunt verwachten? Krijg inzicht in de beste cases in de makelaardij. En laat je inspireren door topsprekers en interessante casestudies. Natuurlijk is er ook een netwerkborrel met Hollandse hapjes en drankjes om de awards en de makelaardij te vieren.

Meer informatie over de uitreiking vind je hier. De uitreiking wordt mede mogelijk gemaakt door OGonline, Yisual, Blinqlab, Viewie Media en eztat.‍

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/nationale-makelaar-awards-2022-dit-zijn-de-genomineerden/