Vivantus met twee awards grote winnaar Nationale Makelaar Awards 2022

Nationale Makelaar Awards 2022

In het Afas Theater in Leusden zijn donderdagmiddag 22 september de Nationale Makelaar Awards 2022 uitgereikt. Vivantus ging met twee awards naar huis en mag zich daarmee de grootste winnaar noemen.

Tijdens een gevarieerd programma werden de winnaars in de zes verschillende categorieën bekendgemaakt. Rob Arts van Vivantus kon twee keer het podium beklimmen als genomineerde en verliet het toneel beide keren met volle handen. “Vaak wint een start-up de prijs voor de beste innovatie, dus dat wij hier vandaag zowel de award voor Beste Innovatie als de award voor de Beste Grown-up winnen, maakt me enorm trots”, aldus Arts.

Artikel gaat verder onder de afbeelding

Ook de winnaars van de andere awards stralen na afloop van de uitreiking. “Het is een hele mooie opsteker voor ons team dat een effectieve en zeer succesvolle marketingcampagne ook door collega’s in de markt wordt gewaardeerd”, zo reageerde Dick Stofberg van Van Herk Makelaardij, winnaar van de award voor Beste Marketing.

Award voor Beste Website

De award voor Beste Website ging naar KIJCK Makelaars. “Wij willen mensen het gevoel geven dat ze echt gehoord worden. Door nog voor het accepteren van de cookies te vragen of de bezoeker met je of u aangesproken wil worden, gaan we heel gericht de dialoog met onze klanten aan”, zo lichtte Jennifer Falkenstein toe.

Award voor Beste Start-up

De award voor de Beste Start-up ging naar Jelle Ooteman Makelaars. “Toen ik mijn eigen makelaarskantoor begon, wilde ik het anders dan anderen doen. Dat ik nu deze award win, zie ik als een tastbare erkenning dat mijn aanpak aanslaat”, aldus Ooteman tijdens de afsluitende borrel.

Award voor Beste Social

Buurman Makelaardij nam de award voor de Beste Social mee naar huis. Volgens Rosalinde Buurman te danken aan brede zichtbaarheid op alle populaire platvormen. “Naast Pinterest en Instagram zijn we actief op Tiktok, het snelst groeiende social platform van dit moment. Die veelvuldige aanwezigheid zorgt voor meer zichtbaarheid en herkenbaarheid en daardoor werken we structureel aan een grotere naamsbekendheid.”

Artikel gaat verder onder de afbeelding

De winnaars van de Nationale Makelaar Awards 2022 op een rij:

  • Beste Grown-up – Vivantus
  • Beste Start-up – Jelle Ooteman Makelaars
  • Beste Innovatie – Vivantus
  • Beste Marketing – Van Herk Makelaardij
  • Beste Website – KIJCK Makelaars
  • Beste Social – Buurman Makelaardij

De partners van de Nationale Makelaar Awards zijn: OGonline, Yisual, Blinqlab, Viewie Media, eztat, REBS en Vastgoed Actueel.

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/vivantus-met-twee-awards-grote-winnaar-nationale-makelaar-awards/