Algemeen

Ook in zakelijk vastgoed: PVC vloeren voor gemak in onderhoud

pvc vloeren

Vastgoedprofessionals weten als geen ander dat kopers het liefst een vloer hebben die gemakkelijk te onderhouden is. Zeker in een zakelijke omgeving. Extra schoonmaakwerkzaamheden aan de vloer kosten geld en tijd en daar zit niemand op te wachten. Leg daarom een PVC vloer in de beheerde of te verkopen panden. Dit artikel gaat hier nader op in.

Partnercontent

De voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren zijn een veelvoorkomende vloerbedekking, ook in een zakelijke omgeving. Aan de ene kant komt dit door de vele kleuren en dessins die er beschikbaar zijn, waardoor deze vloeren in vrijwel elke huisstijl en uitstraling passen. Anderzijds zitten er vele voordelen aan een PVC vloer die dit type vloerbedekking ook in kantoorpanden en bedrijfshallen zo populair maakt. Het misschien wel belangrijkste voordeel daarbij is het gemakkelijke onderhoud. Minder onderhoud is immers minder onderhoudskosten en dat klinkt elk bedrijf als muziek in de oren.

Maar ook het feit dat dergelijke vloeren geluiddempend zijn en gemakkelijk gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming, maakt PVC vloeren tot een veel toegepaste vloer in bedrijfspanden en showrooms. Daarnaast zijn PVC vloeren zeer duurzaam en kunnen ze tegen een stootje. Als er dagelijks veel mensen over de vloer krijgt, is dat een zeer gewenste eigenschap.

Verschillende types PVC vloeren

Wie een PVC vloer toepast in een kantoorpand of winkel moet er rekening mee houden dat er twee verschillende types PVC vloeren zijn: de Plak PVC vloer en de Klik PVC vloer. Elk heeft verschillende kenmerken die invloed hebben op de manier waarop de vloer wordt gelegd en op de toepasbaarheid.

Plak PVC vloer

Een plak pvc vloer wordt in zijn geheel aan de onderkant vastgelijmd aan de ondergrond. Hiervoor is een speciale lijm nodig. Hierdoor kan de vloer goed tegen vocht. Dit type vloeren is er in allerlei dessins en kleurstellingen. Het specialistische werk om een geplakte PVC vloer keurig glad te leggen wordt vaak overgelaten aan een deskundige vloerenlegger.

Klik PVC vloer

De andere variant is de Klik PVC vloer. Bij een klik PVC vloer worden de losse delen (vaak langwerpige planken of tegels) in elkaar geklikt om zo een vloer te vormen. Ook deze variant is leverbaar in vele prints en kleuren.

PVC vloer kopen tegen de beste prijs

De PVC vloer van een bedrijfspand moet lang mee gaan en gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarom kiest een slimme ondernemer, of de beheerder van het pand, voor een goede kwaliteit PVC vloer. Dergelijke hoogwaardige vloeren vind je bij Afium.nl. Deze specialist in vloeren en andere woninginrichting geeft bovendien een laagste prijsgarantie. De beste kwaliteit tegen de beste prijs dus. Daarmee is de vastgoedprofessional slim bezig

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/ook-in-zakelijk-vastgoed-pvc-vloeren-voor-gemak-in-onderhoud/