Wil jij hét nieuwe A-merk in makelaardij in jouw regio worden?

iQ Makelaars

Partnercontent van iQ Makelaars

iQ Makelaars is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met 18 lokale rayons en een compleet marketingteam op het hoofdkantoor in Almelo, timmert iQ Makelaars hard aan de weg. De afgelopen 3 maand zijn er zelfs 5 nieuwe rayons begonnen, iQ Makelaars is op weg naar landelijke dekking!

De in 2018 gestarte franchisegever is al langer een bekende in de markt. iQ Makelaars heeft namelijk dezelfde directie als het succesvolle verhuurmakelaarsfranchiseconcept 123Wonen.

Een huis kopen blijft een hele bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Dit proces kun je maken of breken. iQ Makelaars zorgen voor die onuitwisbare indruk en bewijzen dat je ze het vertrouwen kunt gunnen! Bij iQ Makelaars nemen ze de tijd. Ze maken het onderscheid met hun landelijke slagkracht en de uitgebreide onlinepresentaties die gegarandeerd tot aankoop-en verkoopleads leiden.

Altijd al een succesvol makelaarskantoor willen hebben in een exclusief werkgebied? Dan biedt iQ Makelaar jou de kans. Verkoop of koop altijd aan voor de best mogelijke prijs voor de woning in de markt op dát moment!

Succes is a way of living

Ons doel is vanzelfsprekend een woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De marketing is een uitgebalanceerde combinatie van online zichtbaarheid, glanzend papier en uitgebreide bezichtigingen. Alles met een persoonlijke touch. Waardoor wij het normaal vinden 24/7 beschikbaar te zijn voor onze klanten, dus ook in het weekend en na 17.00uur.

Wij gaan voor je aan de slag wanneer wij hier zelf ook voor 200% achter staan. Daarom werken we altijd op basis van no-cure-no-pay.

Twee smaken

Als franchisenemer word je o.a. ondersteund met trainingen, aankoop- en verkoopleads en lokale (online)marketing. Bij iQ Makelaars geloven wij in goede begeleiding. Daarom kun je bij ons ook aan de slag als je geen makelaarsopleiding hebt gevolgd. Er zijn twee smaken in de franchisenemerpakketten. Je kunt laagdrempelig starten als lokale partner of direct het uitgebreide franchisenemerpakket kiezen. In het laatste voorbeeld word je een officiële vestiging van iQ Makelaars. Met het partnermodel kun je tegelijkertijd met je opleiding beginnen. Jij kunt dus direct de theorie in de praktijk toepassen, maar wij zullen jou in de weg naar succes coaching bieden op maat! 

Krachten bundelen

De voordelen die je ervaart bij iQ Makelaars zijn de jarenlange ervaring in de makelaardij. Onze kennis maar ook leads delen we vanuit andere iQ Makelaarskantoren. Daarnaast kun je gebruik maken van een compleet marketingteam. Hierdoor vergroot je het succes, niet alleen op landelijk niveau maar ook lokaal!

Welkom nieuwe collega!

iQ Makelaars is voor dit jaar nog op zoek naar 6 gemotiveerde vastgoedliefhebbers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wil jij hét nieuwe A-merk in makelaardij in jouw eigen regio worden? Dan kun je ook wat van ons verwachten. Uiteraard kun je exclusief gebruik maken van het merk iQ Makelaars en Expats Broker, persoonlijke coaching en begeleiding vanuit het hoofdkantoor, diverse workshops en trainingen, merchandising, beschikbaarheid tot het hele marketingteam en nog veel meer.

Alhoewel iQ Makelaars landelijk actief is, blijft het een Twents bedrijf. ‘Normaal doen en hard werken’ is ons nuchtere motto. En dat werkt,

Ben je geïnteresseerd in het samenwerken met iQ Makelaars of wil je meer weten over de beschikbare rayons? Neem gerust contact met ons op!

www.iQMakelaarworden.nl
Recruiting@iQMakelaars.nl

 

  Bron: https://www.vastgoedactueel.nl/sluit-je-aan-bij-de-franchise-makelaarsformule-van-nederland/