Algemeen

Breng een interieur tot leven

Nog te vaak tonen foto’s van te koop staande woningen verouderde interieurs of compleet lege ruimtes. Dat kan natuurlijk anders. Hoe? Door deze woningen in te laten richten door woonprofessionals of 3D-tekeningen van mogelijke interieurs te laten maken door designers. Van een landelijke sfeer tot een minimalistisch of modern interieur.

Partnercontent van HOOG.design

Zo komt een pand veel meer tot leven en krijgen de potentiële kopers alle mogelijkheden te zien. Zeker in het hoge segment draagt dat bij aan een voorspoedige verkoop en verleent de makelaar de klant extra service. Door een goede samenwerking met stylisten, designers en interieurarchitecten kunnen kopers ook makkelijker van advies over de woning voorzien.

Inspiratieplatform voor luxe wonen

Op het luxe inspiratieplatform HOOG.design zijn tal van creatieve architecten, topdesigners en stylisten te vinden die op basis van creativiteit, kennis en ervaring de prachtigste interieurs en buitenruimtes ontwerpen. Ook tonen vakmensen op het gebied van onder andere meubelmaatwerk, vloeren, deurbeslag en meubilair hun capaciteiten. Kortom, alles op het gebied van luxe wonen is op overzichtelijke wijze terug te vinden op dit exclusieve platform. Van landhuizen tot minimalistische villa’s, van weelderige tuinen tot uitnodigende zwembaden en van topmeubilair tot exclusieve woonaccessoires.

Naast prachtige foto’s van topprojecten geven woonspecialisten tips over diverse zaken op het gebied van luxe wonen. Van het combineren van kleuren tot nieuwe trends op het gebied van wandafwerking. En van het toepassen van vloerverwarming tot de vele mogelijkheden in de haardenbranche.

Foto: Culimaat High End Kitchens

Designkeukens

Om beleving en sfeer aan een te koop staande woning toe te voegen, is het aan te raden om extra aandacht te schenken aan de keuken. De keuken is immers het hart van de woning. De geliefde ruimte waar gezinnen samen de dag beginnen, waar wordt geleefd en men samen met vrienden en familie optimaal geniet. Creëer een heerlijke setting waarin een kookeiland, elegante barstoelen, een haardpartij en een comfortabele eetbank prijken, en het hart van de potentiële koper gaat sneller kloppen. Of het nou gaat om een landelijke keuken, een robuuste keuken of een strakke designkeuken.

Geborgenheid in de living

Maar vergeet de living niet. Een cozy ruimte die geborgenheid en comfort uitstraalt. Plaats daar een royale bank, heerlijke fauteuils, sfeerverhogende accessoires zoals kussens en tapijten en een haardpartij in, en het geheel smelt samen tot een plek van grote schoonheid, die uitnodigt om er samen met het gezin te genieten van een relaxte filmavond. Hulp nodig bij het creëren van dit sfeerbeeld? De creatieve partijen op HOOG.design denken graag mee.

Op zoek naar een compleet kloppend totaalplaatje? Laat dan ook verschillende ontwerpen maken van de bad- en slaapkamer en de tuin of het dakterras. Laat zien wat er mogelijk is, breng een pand en zijn omgeving tot leven en laat de ogen van de kopers stralen.

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/breng-een-interieur-tot-leven/