Algemeen

Deze vier partners maken je als makelaar aantrekkelijker voor klanten

partners

Het klimaat voor makelaars in Nederland is langzaam maar zeker steeds voller geworden. Iedereen heeft namelijk een makelaar nodig om snel een woning te kunnen vinden. Daardoor is het nog belangrijker om als makelaar met kop en schouders boven je concurrenten uit te steken. Een handige manier om dit voor elkaar te krijgen, is door goede partners te hebben die je cliënten ook op een andere manier kunnen helpen. In dit artikel vertellen we je welke partners dit horen te zijn.

Partnercontent

Taxatiebedrijven

In de eerste plaats zijn taxatiebedrijven een goede partner om mee samen te werken als makelaar. Taxatie is immers een cruciale stap in zowel het kopen als verkopen van je woning. Zo weten beide partijen namelijk hoeveel een woning waard is en wordt er voor een eerlijke prijs een overeenkomst gesloten. Hierbij dien je vanzelfsprekend wel van een betrouwbare taxateur gebruik te maken. Er zijn veel partijen die hieraan voldoen, zoals ​​Taxatierap.  Wees dus als makelaar verstandig door een samenwerking aan te gaan met een taxatiebedrijf. Je cliënten in bijvoorbeeld Amsterdam profiteren hier onmiddellijk van.

Verhuisbedrijven

Ten tweede is een samenwerking met verhuisbedrijven meer dan de moeite waard. Als je als makelaar voor je klanten het beste resultaat wilt bereiken, moet je in staat zijn om meerdere diensten aan te bieden. Daarom heeft een samenwerking met verhuisbedrijven veel voordelen. Met deze partij kun je je cliënten helpen bij het plannen en uitvoeren van hun verhuizing, wat resulteert in een soepeler verhuisproces voor iedereen. Bovendien is het ook nog eens goed voor je naamsbekendheid.

Hypotheekadviseurs

Verder is het de moeite waard om samen te werken met een hypotheekadviseur. Dit zorgt ervoor dat je klanten niet alleen terechtkomen bij een betrouwbare partij voor hun hypotheek, maar ook dat je als makelaar bijdraagt aan een succesvolle aankoop. Ook hier profiteer je opnieuw van de samenwerking door meer naamsbekendheid te genereren. Bovendien krijg je inzicht in het financiële plaatje van je cliënten, zodat je nog beter kunt inspelen op hun wensen.

Slotenmakers

Tot slot is het belangrijk om samen te werken met slotenmakers. Dit verhoogt de veiligheid van de woning waar je mee bezig bent. Daarnaast wordt het zo gemakkelijker voor je klanten om hun woning beter te beschermen. Ook hier geldt dat je als makelaar er voordeel uithaalt, omdat je met een gerust hart aan hen verhuur- en verkoopdiensten kunt bieden. De samenwerking met slotenmakers draagt dus bij aan een betrouwbare en veilige woning voor je cliënten.

Al met al maken de samenwerkingen met taxatiebedrijven, verhuisbedrijven, hypotheekadviseurs en slotenmakers je als makelaar aantrekkelijker voor je klanten. Ga dus zeker een samenwerking met dit soort partijen aan.

 

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/deze-vier-partners-maken-je-als-makelaar-aantrekkelijker-voor-klanten/