Algemeen

Zo levert een vakantiewoning kopen gegarandeerd rendement op

Zo levert een vakantiewoning kopen gegarandeerd rendement op

Een vakantiewoning kopen kan een onbezorgd vakantiegevoel opleveren, hoewel dat voor investeerders niet de (enige) reden is om deze stap te zetten. Gegarandeerd rendement maken is mogelijk door een vakantiewoning te kopen op een vakantiepark en deze gedeeltelijk of volledig te verhuren. Zo ontstaat er een interessante win-winsituatie.

Partnercontent

Zekerheid voor de toekomst dankzij gegarandeerd rendement

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van een vakantiehuis kopen is de zekerheid die het biedt voor de toekomst. Een leuk en stabiel pensioen zit sneller in de pijplijn dan je denkt. In tegenstelling tot aandelenmarkten en andere investeringsmogelijkheden, biedt een recreatiewoning kopen als investering wel die solide basis voor de financiële portefeuille.

Hoe gegarandeerd rendement werkt? Over het verdienmodel worden duidelijke afspraken gemaakt met het vakantiepark c.q. de organisatie waar je de woning koopt. Alvorens je het contract tekent, weet je precies welke vaste inkomsten maandelijks binnenstromen op je rekening. Dit percentage heb je vooraf afgesproken met het park.

Risico’s vakantiewoning kopen aanzienlijk verlaagd dankzij samenwerking met vakantieparken

Naast een gegarandeerd rendement zitten er nog meer voordelen aan het kopen van een woning in de recreatiesector. Je kan natuurlijk een huis kopen van een particulier, maar je kan ook in zee gaan met een goed georganiseerd bedrijf dat diverse vakantieparken bezit. Zo is het op verantwoorde en betrouwbare wijze goed mogelijk om als particulier in het bezit te komen van een vakantiewoning. En het werkt ook nog eens risicobeperkend. Waarom? Een gerenommeerde vakantieparkenorganisatie biedt aantrekkelijke faciliteiten en diensten die de aantrekkingskracht op potentiële huurders aanzienlijk vergroten.

Daarnaast hoef je zelf weinig te doen, je kan het volledige beheer aan hun professionele team uitbesteden. Zo ervaar je geen gedoe met financiële rompslomp, schoonmaak en andere zaken die komen kijken bij vastgoedbeheer. Alles word je uit handen genomen. En heb je problemen met huurders? Dan worden deze ook door het team opgelost.

Vakantiewoning kopen: profiteer van services en vaste aanspreekpunten

Ga je een vakantiewoning kopen, dan is het wel zo fijn dat je een goede samenwerking ervaart met het park waar de woning staat. Het gaat immers over grote bedragen. Bij een particulier loop je het risico dat afspraken niet waterdicht zijn of niet nagekomen worden. Een woning kopen op een vakantiepark is echter een investering die niet alleen je rendement garandeert, maar ook risico’s beperkt. Wanneer je een woning koopt, krijg je vanaf het eerste contactmoment een vast aanspreekpunt waarmee je de complete investering regelt. Zowel op financieel als op maatschappelijk gebied wordt alles goed geregeld.

Bij het kopen van een vakantiewoning kan je dus rekenen op de expertise en service van het parkmanagement, waardoor je ervan verzekerd bent dat jouw object precies zo verhuurd en onderhouden wordt als huurders van je verwachten. Een vakantiehuis kopen is dus veel meer dan zorgeloos van een vakantiegevoel genieten: het is een solide kans op een goedgevulde vastgoedportefeuille dankzij gegarandeerd rendement.

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/zo-levert-een-vakantiewoning-kopen-gegarandeerd-rendement-op/