Algemeen

Te volle agenda als makelaar? Met flexibele binnendienst niet meer

Partnercontent: Your Office

In de hectische wereld van de makelaardij kan de backoffice zich snel opstapelen. Voor veel makelaars resulteert dit in een te hoge werkdruk, waardoor zij niet meer de kwaliteit kunnen waarborgen die zij zo belangrijk vinden. Maar ook zonder nieuw personeel aan te nemen, kunnen makelaars een einde maken aan hun te volle agenda. Hoe? Door een flexibele binnendienst in te schakelen voor alle binnendienstwerkzaamheden.

Een flexibele binnendienst neemt alle taken over waar de makelaar zelf geen tijd voor heeft. Of dat nu het opstellen van een taxatierapport of agendabeheer is; dat maakt niet uit. Deze dienst van Your Office doet die werkzaamheden op hoog niveau en volledig naar de behoefte en wensen van de makelaar.

Snelle ontzorging makelaar

Omdat deze betrouwbare partij gespecialiseerd is in backoffice taken werkt ze effectief en is ze in staat om makelaars op een snelle manier te ontzorgen. Makelaars kunnen taken dus echt uit handen geven omdat de gewenste afhandeling van hoge kwaliteit is. Your Office biedt makelaars een snelle en zorgvuldige oplossing tijdens een piek in hun werkbelasting. Dit zonder een vast contract en dus zonder vaste personeelskosten.

Voordelen flexibele binnendienst

De voordelen van het inschakelen van een flexibele binnendienst zijn:

  • Het biedt makelaars een snelle en effectieve oplossing als zij een piek in hun werkbelasting ervaren.
  • Makelaars kunnen de tijd die zij normaliter kwijt zijn aan deze backoffice taken investeren in nieuwe opdrachten.
  • De agenda is niet meer overvol, waardoor makelaars zich meer kunnen focussen op hun werk en de kwaliteit hiervan.
  • Makelaars zitten niet vast aan een contract en hebben dus niet te maken met vaste personeelskosten.
  • De flexibele binnendienst kan op een tijdelijke, maar ook op vaste basis backoffice taken overnemen, waardoor een makelaar altijd de hulp kan krijgen die hij of zij op dat moment nodig heeft.
  • Als rechterhand van de makelaar denkt de flexibele binnendienst ook mee over de kwaliteit van de documentatie, waardoor de taken altijd voldoen aan de eisen van de makelaar.

Overname workflow

Een flexibele binnendienst kan bijvoorbeeld helpen bij het uitwerken van een taxatierapport, het aanmelden van woningen en het opstellen van een koopovereenkomst. Maar Your Office biedt veel meer dan dat. Zij kan ook de gehele workflow overnemen, zoekt naar de knelpunten binnen de organisatie en biedt hiervoor gerichte oplossingen. Denk hierbij aan agendabeheer of het inrichten van CRM pakketten zoals Realworks, volledig naar de wens van de makelaar. Ook verzorgt Your Office gepersonaliseerde templates, zodat makelaars effectiever kunnen werken. Door het leveren van maatwerk is Your Office nauwkeurig tot op het allerkleinste detail.

Lange termijn

Als drukke makelaar is het inschakelen van een flexibele binnendienst dus absoluut het overwegen waard. Zeker als er sprake is van een piek in de werkbelasting en op korte termijn hulp nodig is met backoffice taken. Maar ook op de lange termijn biedt Your Office persoonlijke ondersteuning. Benieuwd naar waar Your Office makelaars nog meer bij kan helpen? Op haar website www.your-office.nl vindt u alle informatie over deze gespecialiseerde binnendienst.

  Bron: https://www.vastgoedactueel.nl/blog-makelaar-flexibele-binnendienst/