Solid Finance, ondernemende financiers voor zakelijke vastgoedprofessionals

Solid Finance

Solid Finance is een private financier en verstrekt aan ondernemers tijdelijke financieringen voor vastgoed. Dat betekent ruime mogelijkheden, korte lijnen en oprecht advies met de betrouwbaarheid, directheid en transparantie die u mag verwachten van een solide partner.

Partnercontent van Solid Finance 

Financieringen tot 100% LTC

Projectontwikkelaars kunnen bij Solid Finance terecht voor financieringen van te ontwikkelen vastgoed met een waarde tussen de € 1 en € 20 miljoen. Solid Finance deinst daarbij niet terug voor een uitdagende financieringsaanvraag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een financiering op basis van een hoge LTC of LTV, of een aanvraag van een vastgoedondernemer die weinig ervaring heeft. Als het plan goed is, dan kijken we graag naar de mogelijkheden. Onder voorwaarden verstrekt Solid Finance zelfs financieringen tot 100% LTC.

Snel en grondig goedkeuringsproces

Per aanvraag doen we een uitgebreid onderzoek naar het te financieren object en de geldnemer. Is het project goed en is er een klik met de ondernemer? Dan voegen we de daad graag bij het woord. Tijdens een persoonlijk gesprek bij de oprichters Jan en Gerard aan tafel beslissen ze vaak direct of ze de financiering accepteren. Na de acceptatie kan de financieringsaanvraag binnen vijf werkdagen worden voldaan.

Waar veel financiers afhaken, zet Solid Finance door

Voor Solid Finance is geen financieringsvraag te gek, hooguit uitdagend. Als Jan en Gerard de potentie van het project zien én op een lijn zitten met de ondernemer, weten ze van aanpakken. Ze richten zich op oplossingen en kansen, en niet op obstakels.

Meer weten over onze werkwijze? Kijk op de website!

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/solid-finance-ondernemende-financiers-voor-zakelijke-vastgoedprofessionals/