Algemeen

Bespaar tot 20% met de online Alles-in-één-aansprakelijkheidsverzekering

Alles-in-één-aansprakelijkheidsverzekering

Schouten Zekerheid introduceert de Alles-in-één-aansprakelijkheidsverzekering voor makelaars, taxateurs en bouwkundig keurders. Een kleine fout kan immers fatale gevolgen hebben: een verrassing in een bestemmingsplan, een losse stoeptegel die je over het hoofd ziet tijdens een bezichtiging of een verkeerde taxatie omdat je een nulletje vergat tijdens het opmeten. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is in zulke situaties onmisbaar.

De aansprakelijkheidsverzekering is ongetwijfeld al afgesloten. Maar wist je dat het makkelijker en goedkoper kan? Volledig online, geen gedoe, een scherpe premie en geen administratieve rompslomp. Via Schouten Zekerheid sluit je de Alles-in-één-aansprakelijkheidsverzekering online af en dat scheelt tot 20% premie, voor inhoudelijk dezelfde verzekering.

Slim algoritme zorgt voor korting

De ontzorging, zoals dekking en juridische hulp en advies, is optimaal. Verzekeringsspecialist Willem Touw: “Omdat wij het verzekeringsproces zo efficiënt mogelijk hebben ingericht, besparen wij kosten in de keten. Vanwege deze efficiëntie zijn we in staat om een zeer scherpe premie te bieden, zónder in te leveren op de voorwaarden en de schadebehandeling. Daarnaast is het inlooprisico ook bij ons verzekerd.”

Samen met collega en software-expert David Wesdijk bouwde Touw een jaar aan de formule en werkte het uit tot een aantrekkelijk online aanbod. “De verzekeringsvoorwaarden zijn zeer uitgebreid dankzij de afspraken met drie gerenommeerde verzekeraars. Wanneer de aanvrager met de online tool aan de slag gaat, vindt er ‘onder de motorkap’ een automatische vergelijking van deze drie verzekeraars plaats. Uiteindelijk rolt de best passende verzekering tegen de scherpst mogelijk premie eruit”, aldus Wesdijk.

Alles-in-één-aansprakelijkheidsverzekering nog maar het begin

De Alles-in-één-aansprakelijkheidsverzekering is nog maar het begin voor makelaars, taxateurs en bouwkundig keurders. In de loop van het jaar breidt de dienstverlening van Schouten Zekerheid verder uit met nieuwe functionaliteiten en producten, zoals de cyberverzekering en de werknemersschadeverzekering. Op deze manier kunnen makelaars, taxateurs en bouwkundig keurders meerdere bedrijfsrisico’s volledig online afsluiten.

Ook interesse in besparen op de huidige premie?

Volledig online een Alles-in-één-aansprakelijkheidsverzekering afsluiten, leidt tot een besparing tot 20% op de huidige premie. Bij overstappen wordt de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid in één verzekering overzichtelijk en voordelig geregeld. Is de premie voor dit jaar al betaald aan de huidige verzekeraar of zijn er zorgen over het inlooprisico? Geen probleem: de te veel betaalde premie wordt gewoon terugbetaald bij opzegging. Wij bieden volledige inloopdekking.

Bereken de premie, sluit de Alles-in-één-aansprakelijkheidsverzekering online af en Schouten Zekerheid regelt de overstap. Jij bepaalt wat je verzekert, wanneer je dat regelt, bijstelt of opzegt en je krijgt de vrijheid om je eigen risico te bepalen. Indien gewenst regelt de Overstapservice van A tot Z de overstap. Geen addertjes onder het gras, maar gewoon goed verzekerd met uitgebreide voorwaarden en dat tegen een zeer scherpe premie!

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/bespaar-tot-20-met-de-online-alles-in-een-aansprakelijkheidsverzekering/