Algemeen

Een goede markt voor de buy-to-lethypotheek

buy-to-lethypotheek

Met een gespannen woningmarkt is de markt voor buy-to-let booming. Vastgoedbeleggers zien kansen om via verstandige investeringen een stabiele inkomstenstroom te genereren. Vastgoedfinancierder Mogelijk ziet dan ook een fikse toename in de aanvragen van hun Verhuurhypotheek.

Partnercontent van Mogelijk

Geld op de plank

Wie wat geld op de plank heeft liggen, vraagt zich ongetwijfeld af wat een verstandige bestemming daarvoor is. Op de bank laten staan met een negatieve rente, is niet echt een optie. Een vastgoedbelegging in box 3 is dan al snel een stuk aantrekkelijker om je vermogen te laten renderen, vooropgesteld dat je weet wat je doet.

Verstand van zaken

Naast verstand van de markt en kennis van de ins en outs van verhuurregelingen en –wetgeving, is ook enig inzicht in financieringsmogelijkheden noodzakelijk. Met een toename van vraag is ook het aanbod aan hypotheekproducten voor buy-to-let aanzienlijk gestegen. Zo is de Buy-To-Let hypotheek, ook wel de verhuurhypotheek genoemd, erg populair onder vastgoedbeleggers. Een financieel adviseur kan zeer behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste aanbieder.

Verhuurhypotheek van Mogelijk

Een van de aanbieders is Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Deze private financier is opgericht door en voor ondernemers en weet als geen ander wat een vastgoedbelegger nodig heeft; zekerheid, flexibiliteit en lage leningslasten. Dat leidde onlangs tot een aanpassing van de voorwaarden van de Verhuurhypotheek. De looptijd verschoof van 20 naar 30 jaar, de loan-to-value gaat tot 80% en tot 75% van de waarde is aflossingsvrij. Tel daar de aantrekkelijke vanaf-rente van 2,9% bij op en je kunt nagaan dat dit een geschikt product is voor het opbouwen van vermogen.

Snel schakelen

Natuurlijk is het fijn als je een goede financiering weet te vinden, maar dat mag niet eindeloos duren. Voor je het weet gaat de aankoop aan je neus voorbij. Snel schakelen is dus cruciaal in deze buy-to-letmarkt. Ook daarin voorziet Mogelijk. Dankzij een sterk geautomatiseerd proces kan een aanvrager via de quickscan in enkele minuten al een voorlopige offerte in zijn mailbox krijgen. Vul je daarna de aanvullende vragenlijst in, dan heb je binnen een dag een definitieve offerte. Maar ook persoonlijk contact blijft belangrijk bij Mogelijk, zodat Mogelijk ook bij iets afwijkende aanvragen kan meekijken naar wat er wél kan.

Heel Nederland

Niet alleen in de Randstad liggen de kansen voor buy-to-let voor het grijpen. Ook andere delen van Nederland zijn in trek, zeker nu thuiswerken eenvoudiger wordt. Helaas is financiering vinden voor panden in plaatsen als Klazienaveen of Spui meestal net iets ingewikkelder. Mogelijk Vastgoedfinanciering is een van de partijen die daar niet moeilijk over doet. Zij financieren door heel Nederland, van grote stad tot klein dorp. Ook dat maakt dat aanvragers de weg naar de Mogelijk Verhuurhypotheek steeds meer weten te vinden, direct of via hun financieel adviseur.

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/een-goede-markt-voor-de-buy-to-lethypotheek/