Algemeen

Elsbeth Quispel, Redevco (Vg9 2022): ‘Makelaar moet mee in digitale transformatie’

Elsbeth Quispel

De wereld om ons heen verandert in razend tempo. De focus ligt op de twee d’s: duurzaamheid en digitalisering. Dat is helemaal in het straatje van Elsbeth Quispel, hoofd innovatie bij Europese vastgoedspeler Redevco. Ze schetste de maakbare wereld in het coverinterview van magazine 9 2022.

Elsbeth Quispel heeft naar eigen zeggen een intrinsieke motivatie om dingen beter te maken, ze van een andere kant te bekijken. En vooral het tegendeel te bewijzen als iets niet kan. “De vastgoedsector is er uitermate geschikt voor om opgeschud te worden. Het is een vrij traditionele sector en innovatie wordt moeilijk doorgevoerd. Maar vastgoed zal er altijd zijn, dus juist hier moeten stappen gezet worden, vooral in duurzaamheid. Ik ben als hoofd innovatie bij Redevco gespecialiseerd in stedelijke vernieuwing en daar elke dag mee bezig.”

Lees het hele interview terug in de digitale uitgave van november 2022

De editie over innovatie & digitalisering verschijnt 3 november. Nog geen abonnee? Maak een keuze uit een van de abonnementen en ontvang de nieuwste uitgave!

 

  Bron: https://vastgoedactueel.nl/elsbeth-quispel-redevco-interview-vg9-2022-makelaar-moet-mee-in-digitale-transformatie/